Skip to content

IMPORTANT: Tot el programa de les Jornades està expressat segons l’horari d’Espanya (GMT+2). Comprove l’horari al seu país. L’Argentina (-5h);  Bolívia, Xile, Miami (-6h); Mèxic, Colòmbia (-7h).

Inscripció JALEO’20

Enguany, JALEO’20 es converteix en JALEO EN RED (#jaleoenred) connectant a mediadors de tot el món de parla hispana.

Assisteix a ponències, tallers i conversatoris totalment virtuals per tan sols 5€!! Un preu molt accessible perquè tots i totes puguem gaudir d’aquestes jornades de trobada.

Si eres docent del sistema educatiu de la Comunitat Valenciana pots optar a una de les 50 places gratuïtes accedint a la pàgina del CEFIRE Plurilingüisme ací.

Per qüestions tècniques, el nombre de places és limitat. Així que no et demores i aconsegueix la teua plaça.  Una vegada realitzada la matrícula, hauràs de seleccionar els teus dos tallers: un per al dimarts i dimecres; i un altre per al dijous i divendres.

I descarrega’t també el PROGRAMA COMPLET DE LES JORNADES.

Preus: 

– Aquesta edició de JALEO EN RED té un cost de tan sols 5€ per matrícula.

– Això sí, les places són limitades. Tingues-ho molt en compte, per favor.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Cada participant tindrà dret a realitzar dos tallers (dilluns-dimarts i dimecres-dijous) amb la matrícula de JALEO. Cada taller té un contingent limitat de participants pel que després de la matrícula s’enviarà un formulari per a la selecció de taller, indicant-se en el mateix quan el taller ha aconseguit el seu límit de places. 

#jaleoenred

Segueix-nos

 

#jaleoenred

I també pots seguir les xarxes del nostre organitzador, El Sitio de las Palabras, i ens faràs molt felices