Skip to content

Inscripció JALEO’21

Enguany, JALEO’21 torna al format de sempre.

Assisteix a ponències i tallers presencials del 13 al 16 de juliol a València.

Si eres docent del sistema educatiu de la Comunitat Valenciana pots optar a una de les places gratuïtes accedint a la pàgina del CEFIRE Plurilingüisme aquí.

I si pertanys al Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) o a la Xarxa de Lectura Pública Valenciana pots solicitar una plaça gratuïta mitjançant la pàgina del COBDCV. 

Per qüestions tècniques, el nombre de places és limitat. Així que no et demores i aconsegueix la teua plaça.  Una vegada realitzada la matrícula, hauràs de seleccionar els teus dos tallers: un per al dimecres; i un altre diferent per al dijous.

Preus: 

  • Aquesta edició d’ESCÀNDOL’21 té un cost de 85€ per matrícula.
    • A causa de l’escassetat d’establiments de restauració a l’entorn del Monestir hem organitzat un servei de catering en el recinte. Recomanem encaridament als participants que s’acullen a aquest servei per a facilitar la convivència i el fluid desenvolupament de les jornades. Pots contractar-ho en el mateix moment que adquireixes la teua matrícula.
  • Això sí, les places són limitades. Tingues-ho molt en compte, per favor.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Cada participant tindrà dret a realitzar dos tallers amb la matrícula de JALEO. Cada taller té un contingent limitat de participants pel que després de la matrícula s’enviarà un formulari per a la selecció de taller, indicant-se en el mateix quan el taller ha aconseguit el seu límit de places.

#jaleo21

Segueix-nos

#jaleovalencia #jaleo21

I també pots seguir les xarxes del nostre organitzador, El Sitio de las Palabras, i ens faràs molt felices