Skip to content

Inscripción JALEO’22

Assisteix a ponències i tallers presencials del 12 al 15 de juliol a València.

Si eres docent del sistema educatiu de la Comunitat Valenciana pots optar a una de les places gratuïtes accedint a la pàgina del CEFIRE Plurilingüisme ací.

Y si perteneixes al Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana  (COBDCV) o a la Xarxa de Lectura Pública Valenciana pots solicitar una plaça gratuïta a través de la seua web. 

Per qüestions tècniques, el nombre de places és limitat. Així que no et demores i aconsegueix la teua plaça. Una vegada realitzada la matrícula, hauràs de seleccionar els teus dos tallers: un per al dimecres; i un altre diferent per al dijous.

Preus: 

  • Aquesta edició de JALEO’22 té un cost de 85€ per matrícula.
    • A causa de l’escassetat d’establiments de restauració a l’entorn del Monestir hem organitzat un servei de servei d’àpats en el recinte. Recomanem encaridament als participants que s’acullen a aquest servei per a facilitar la convivència i el fluid desenvolupament de les jornades. Pots contractar-ho en el mateix moment que adquireixes la teua matrícula.
    • El FESTÍ #JALEO22 inclou els menjars de dimecres i dijous i l’esmorzar dels tres dies per 59€.
    • Com tenim comprovat que el divendres us agrada també quedar-vos a menjar, pots adquirir el menjar del divendres a part, com a colofó final per 16€.
  • Això sí, les places són limitades. Tingues-ho molt en compte, per favor.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Cada participant tindrà dret a realitzar dos tallers amb la matrícula de JALEO’22. Cada taller té un contingent limitat de participants pel que després de la matrícula s’enviarà un formulari per a la selecció de taller, indicant-se en el mateix quan el taller ha aconseguit el seu límit de places.

ON ALLOTJAR-TE:

Per descomptat, a la ciutat de València tens una àmplia ofereix hostalera però a més, en el document d’hotels que pots descarregar a continuació, tens una selecció amb descompte si dius que vens per a les jornades de JALEO’22.

#jaleo22

Segueix-nos

#jaleovalencia #jaleo22

I també pots seguir les xarxes del nostre organitzador, El Sitio de las Palabras, i ens faràs molt felices