Skip to content

Inscripció JALEO24

Assisteix a ponències i tallers presencials del 9 al 12 de juliol a València.

El nombre de places és limitat. Així que no et demores i aconsegueix la teua plaça. Un cop realitzada la matrícula, hauràs de seleccionar els teus dos tallers: un per al dimecres i un altre diferent per al dijous.

jaleo-detalle-web-01

AVIS ALS DOCENTS DE LA COMUNITAT VALENCIANA: Seguint els nous criteris de col·laboració, enguany el CEFIREE Plurilingüisme no col·labora amb l’organització de les jornades JALEO i per tant NO OFERIRÀ les seues places gratuïtes.

Esperem reprendre aquesta col·laboració en pròximes edicions.

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV) segueix col·laborant amb JALEO i oferta places gratuïtes per a bibliotecaris. Per a més informació has de contactar amb ells en el telèfon 620 707 369.

nana-detalle-web-02

Preus:

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Cada participant tindrà dret a realitzar dos tallers amb la matrícula de JALEO. Cada taller té un cup limitat de participants per la qual cosa després de la matrícula s’enviarà un formulari per a la selecció de taller, indicant en el mateix quan el taller ha assolit el seu límit de places.

ON ALLOTJAR-TE:

Per descomptat, en la ciutat de València tens una àmplia oferta hostalera, però a més, en el document d’hotels que pots descarregar a continuació, hem preparat una llista d’hotels i allotjaments per a facilitar-te l’hostalatge durant les jornades i que pugues triar amb temps.

#JALEO24

Segueix-nos

#jaleovalencia #jaleo24

I també pots seguir les xarxes del nostre organitzador, El Sitio de las Palabras, i ens faràs molt feliços.