Skip to content

JALEO’17

III Jornades d’animació a la lectura, escriptura i observació en València.

JALEO portarà novament a la ciutat de València el debat i  la reflexió, generats pels coneixements de ponents experimentats en l’àmbit de la lectura i el món del llibre infantil i juvenil.

Amb la intenció d’encoratjar el pensament crític i crear una plataforma d’aprenentatge actiu, enguany l’itinerari formatiu s’acostarà a les àrees de la il·lustració, l’educació visual, la imaginació i creativitat, la poesia, la narrativa, la biblioteca escolar, les biblioteques infantils, el discurs ficcional en els mitjans audiovisuals o la falta de referències i l’ocultació de les dones en l’educació literària juvenil.  Tot això amb propostes pràctiques i models reals que puguen ser portades als entorns apropiats: aules, biblioteques, llars.

Si una cosa va aconseguir JALEO’16 va ser superar totes les expectatives de participació amb persones inscrites tant de la Comunitat Valenciana com d’altres llocs.

JALEO’17 arriba amb les mateixes intencions però intentant adaptar-se al resultat de l’any passat, incloent-hi millores que esperem que siguen profitoses per a les persones inscrites.

Com a novetats, cal destacar la participació de ponents internacionals, la incorporació de tallers pràctics a les vesprades, un canvi a una seu més àmplia per a donar cabuda a totes les persones que s’han interessat per les jornades i nous col·laboradors i patrocinadors.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Cada participant tindrà dret a realitzar dos tallers (dimecres i dijous vesprada) amb la matrícula de JALEO. Cada taller té un límit de participants i per això les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció a través d’un formulari web que es rebrà per correu electrònic una vegada FORMALITZADA i CONFIRMADA la matrícula.

Organitzen: UIMP, Direcció General de Cultura i Patrimoni. Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport  i Fundació Bancaixa.

Col·laboren: CEFIRE – Torrent, Universitat de València, Leolo i C’mmIN Glocal Communication.