Skip to content

Tallers JALEO24

En les jornades JALEO’24 tindrem sis tallers amb una durada d’una vesprada, per tant, has de triar tallers diferents per a cada dia. Hauràs de triar un taller per al dimecres i un altre diferent per al dijous. Per a poder inscriure’t en els tallers, és necessari estar matriculat en JALEO’24.

Després de cursar la teua matrícula és quan et farem arribar el formulari per a triar els teus tallers. Pots veure més informació sobre qui imparteix els tallers en la pàgina de Ponents de JALEO’24.

I si continues navegant et contarem algunes coses més sobre els tallers.

CORAZÓN-PÁJARO-01-WEB

Breu descripció dels tallers

Hauràs de triar un per al dimecres i un altre diferent per al dijous.

PEGA, PAPEL O TIJERA

PEGA, PAPEL O TIJERA

Taller de collage poètic

Impartit per Inês Castel-Branco

A partir de retalls de mapes, llibres antics, partitures, patrons o papers pintats, començarem a retallar formes i a jugar. Mitjançant combinacions espontànies, provarem de crear figures i paisatges d’un univers poètic nou. Perquè l’atzar també pot ser la xispa creativa que obri camins insospitats. Perquè la sorpresa i la intuïció són les millors aliades de la il·lustració.

LAS BIBLIOTECAS VIVAS

LAS BIBLIOTECAS VIVAS

Pràctica bibliotecària. Biblioteques humanes

Impartit per Clara Flamarique

Reflexió i posada en pràctica d’una sessió de Biblioteca Humana, amb les pautes i punts a tenir en compte.

ZONA DE OBRAS

ZONA DE OBRAS

Taller d’escriptura

Impartit per Sara Bertrand

Zona de obres és un taller de lectura i escriptura que busca exercitar l’escriptura i observació poètica del quotidià. Aprendre a traduir en paraules, dies, matèries, pensament, emocions, fets significatius i insignificants. Llegir el món és una forma de llegir-nos en el món i és possible exercitar-ho si prenem consciència de l’exterior i interior, la relació que es produeix entre el paisatge exterior i interior, sons, fúries, històries. En el taller Zona de obres buscarem anar darrere d’aquests signes i ordenar-los en una història.

LA BIBLIOTECA ESCOLAR

LA BIBLIOTECA ESCOLAR

Dinamitzadora de la vida del centre educatiu.

Impartit per CEIP Andalucía

En el taller s’exposaran amb major profunditat algunes de les actuacions que es duen a terme des de la biblioteca escolar implicat tota la comunitat. Es mostrarà com s’organitza una cartellera de contes, una tertúlia literària amb famílies i alumnat o una guia de lectura per al professorat.

PALABRATORIO

PALABRATORIO

Taller d’escriptura

Impartit per Mar Benegas

Una baralla de cartes amb propostes de jocs d’escriptura poètica. Un recorregut des de la infància fins a Oulipo. Jocs de ritme, jocs amb normes, absurd, trencaclosques, constriccions… Propostes de taller després de la lectura, recursos poètics per a buscar i replicar. Un joc de cartes ple de possibilitats i combinacions. Mar Benegas conduirà aquest taller amb 40 propostes de jocs poètics i lectures per a acompanyar.

EL SOMBRERO DE LA ORUGA

EL SOMBRERO DE LA ORUGA

Teatre a l’escola

Impartit per Jesús Ge

El teatre (o l’expressió dramàtica) és una de les activitats educatives més completes en la qual impliquem gran quantitat de capacitats expressives. La dramatització agrupa tots els recursos expressius de l’ésser humà. Cada un d’aquests tipus d’expressió té el seu lloc independent en els programes escolars. A través del teatre podem desenvolupar i consolidar la comunicació.

Per a assistir als tallers és necessari matricular-se en JALEO24.